Schoonheidssalon It's Beauty
Huidverbetering en huidverzorging
 

Acne en onzuiverheden

Bij een acne-huid is de huidflora verstoort, je huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Een acne-achtige en vette huid heeft veel behoefte aan evenwichtige en effectieve verzorging voor een beschermde, gezuiverde en gematteerde huid. 

Ik werk met zogenaamde "Level" behandelingen, hoe hoger het level hoe intensiever de behandeling is, hoe meer resultaat je kan behalen. Uiteraard adviseer ik je graag hierin, naar aanleiding van jouw huidwens en huidtype. Level 1 en 2 zijn zonder massage en zonder epileren. Level 3,4 en 5 is inclusief epileren en een bindweefselmassage. Per level komt er een element bij.(Elementen zijn de DiamondTouch, fruitzuren, Plabeau met PB Serum of een Special Mask).


Pure                              30 min      €37,50

Huidanalyse met vochtmeting, reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, reinigend masker, ampul, dagverzorging.


Beauty 1                          40 min      €67,50

Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, plabeau cold plasma met PB Serum, Diamond Touch of fruitzuren, masker, serum, dagverzorging en sunblock.


Beauty 2                           55 min     €90,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, plabeau cold plasma met PB Serum of fruitzuren en de Diamond Touch, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 3                           55 min     €90,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum of Diamond Touch of fruitzuren, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 4                           65 min     €112,50

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum of fruitzuren, Diamond Touch, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 5                       75 min     €135,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum, Diamond Touch en fruitzuren, (special) mask en dagverzorging met spf.Acne Littekens

MicroNeedling                               €135,00

Reiniging, ampul, microneedling met dermapen 4, masker, serum, dagverzorging, sunblock. 

Behandeling voor de verslapte huid, fijne lijntjes, acne littekens, striae en pigmentvlekken.

 
 
E-mailen
Bellen