Schoonheidssalon It's Beauty
Huidverbetering en huidverzorging
 

Droge en vochtarme huid

Door een verminderde huidfunctie is de barrièrewerking van uw huid aangetast met vochttekort (de-hydratatie) als gevolg. Een vochtarme en droge huid voelt trekkerig en strak aan doordat kostbaar vocht snel verdampt. Effectieve verzorging is noodzakelijk om het tekort aan vocht en vetstoffen te herstellen en uw huid optimaal te beschermen tegen uitdroging.

Ik werk met zogenaamde "Level" behandelingen, hoe hoger het level hoe intensiever de behandeling is, hoe meer resultaat je kan behalen. Uiteraard adviseer ik je graag hierin, naar aanleiding van jouw huidwens en huidtype. Level 1 en 2 zijn zonder massage en zonder epileren. Level 3, 4 en 5 is inclusief epileren en een bindweefselmassage. Per level komt er een element bij.(Elementen zijn de DiamondTouch, fruitzuren, PB Serum met Plabeau of een Special Mask).Beauty 1                           40 min     €67,50

Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, plabeau cold plasma met PB Serum, Diamond Touch of fruitzuren, masker, serum, dagverzorging en sunblock.


Beauty 2                          55 min      €90,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, plabeau cold plasma met PB Serum of fruitzuren en de Diamond Touch, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 3                           55 min     €90,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum of Diamond Touch of fruitzuren, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 4                           65 min     €112,50

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum of fruitzuren, Diamond Touch, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 5                       75 min     €135,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum, Diamond Touch en fruitzuren, (special) mask en dagverzorging met spf. 
 
E-mailen
Bellen