Schoonheidssalon It's Beauty
Huidverbetering en huidverzorging
 

Verslapte en rijpere huid

Cellen verouderen sneller onder invloed van UV-straling en uw huid vertoont eerder pigmentplekjes. Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel van essentiële huidcomponenten, stimulatie van nieuwe huidlagen en optimale versteviging van de gezichtscontouren. Dat kan met de Anti-Age producten van Cenzaa.

Ik werk met zogenaamde "Level" behandelingen, hoe hoger het level hoe intensiever de behandeling is, hoe meer resultaat je kan behalen. Uiteraard adviseer ik je graag hierin, naar aanleiding van jouw huidwens en huidtype. Level 1 en 2 zijn zonder massage en zonder epileren. Level 3, 4 en 5 is inclusief epileren, plabeau cold plasma en een bindweefselmassage en per level komt er een element bij.(Elementen zijn de DiamondTouch, fruitzuren, Plabeau met PB Serum of een Special Mask).


Beauty 1                   40 min                                 €67,50

Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, plabeau cold plasma, Diamond Touch of fruitzuren of PB Serum, masker, serum, dagverzorging en sunblock.


Beauty 2                    55 min                                €90,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, plabeau cold plasma met PB Serum of fruitzuren en de Diamond Touch, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 3                    55 min                                €90,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum of fruitzuren of Diamond Touch, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 4                    65 min                                 €112,50

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum of fruitzuren, Diamond Touch, masker en dagverzorging met spf.


Beauty 5                     75 min                           €135,00

Reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, bindweefselmassage, plabeau cold plasma met PB Serum, Diamond Touch en fruitzuren, (special) mask en dagverzorging met spf.


MicroNeedling met de Dermapen 4           €135,00

Reiniging, MicroNeedling, masker, serum, dagverzorging, sunblock. 


 
 
E-mailen
Bellen