Schoonheidssalon It's Beauty
Huidverbetering en huidverzorging
 

Diamond Touch - Microdermabrasie met seruminfusion

Normaal gesproken duurt het 28 tot 35 dagen voordat de bovenste huidlaag zich heeft vernieuwd. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Hierdoor herstelt de huid zich veel minder snel na beschadigingen. Het resultaat? Vlekjes, een droge huid, huidveroudering, littekentjes, een doffe huid enz enz. De oplossing? Een Diamond Touch behandeling.

De Diamond Touch is een revolutionaire behandeling die dit proces weer versnelt. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste een beste technieken op het gebied van microdermabrasie d.m.v. diamantkoppen en serum-infusie. De dode en beschadigde huidcellen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Het is een zeer effectieve en toch veilige manier om de huid te verbeteren.


Deze behandeling biedt onder andere:

+ verbetering van de huidconditie

+ gladder en egale huid

+ verheldering van de futloze, droge en ruwe huid

+ vermindering van lijntjes, rimpeltjes en grove poriën

+ behandeling van de onzuivere huid

+ contourverbetering

+ optimalisatie van natuurlijke celvernieuwing


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?


Een behandeling is toepasbaar als éénmalige, huidverbeterende en teint opfrissende behandeling, maar bij specifieke huidproblemen adviseren wij een kuur van minimaal 4, tot gemiddeld 6 of 8 behandelingen die met tussenpozen van 1 a 2 weken worden gegeven.


Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?


Je ziet direct na de behandeling dat je huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof je te lang in de zon gezeten heeft. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar worden op de huid, dit is een normale reactie. De huid kan tot 1 dag na de behandeling rood zien. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na een aantal dagen gaan schilferen.


Een behandeling met de Diamond Touch is mogelijk vanaf €70,00 (wordt gebruikt bij alle huidverbeterende behandelingen m.u.v. een  dermapen behandeling) 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info