Schoonheidssalon It's Beauty
Huidverbetering en huidverzorging
 

HOME 

Love the skin you're in!

Als meisje van slechts 6 jaar oud, wilde ik al schoonheidsspecialiste worden na het zien van een kort filmpje hierover. Toen ik mijn eindexamen HAVO deed, was de keuze ook snel gemaakt om voor deze opleiding te kiezen. Nu...ruim 20 jaar later werk ik nog steeds met ontzettend veel plezier en passie voor het vak in de salon en zou ik het voor geen goud willen missen.

 Ik heb me in de loop der jaren door het volgen van veel bijscholingen gespecialiseerd in huidverbetering en opgewerkt tot huidspecialist.

Stoor je je bijvoorbeeld aan die hamsterwangetjes, het plooirokje boven je bovenlip, de kraaienpootjes rondom je ogen of stoor je je juist aan je roodheid en/ of couperose, je acne of je droge trekkerige huid? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 


In 2020 heb ik de opleiding "orthomoleculair schoonheidsspecialiste" met succes afgerond. Een ontzettend mooie aanvulling, om zo ook jou van binnenuit te kunnen ondersteunen met jouw huidwens. Werk je meteen ook van binnenuit, dan behaal je veel sneller en een mooier resultaat.

Kom je voor het eerst bij me in de salon en wil je graag weten wat we samen kunnen bereiken om jouw huid weer in topconditie te krijgen? 

Boek dan eerst de First Time Treatment "Inside Out" , zo kunnen we samen kijken wat jouw huidwens is en welke behandelingen hier het meest geschikt voor zijn.


Hartelijke groet, 

Ilona Visser
 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info