Schoonheidssalon It's Beauty
Huidverbetering en huidverzorging
 

Orthomoleculair Huidspecialist

Wil jij graag verder kijken waar jouw huidprobleem vandaan komt en ook van binnenuit gaan behandelen, dan is een Inside Out behandelplan echt iets voor jou. Als orthomoleculair huidspecialist kijk ik graag verder dan alleen de huid van buitenaf, je huid weerspiegelt je gezondheid van je lichaam tenslotte. Door een aanpassing in je voedingspatroon, eventueel aangevuld met suppletie zorg je dat je een sneller en mooier resultaat krijgt met het verkrijgen van jouw huidwens.


Voorafgaand aan je afspraak krijg je per mail een gezondheidsvragenlijst en vraag ik je een voedingsdagboek bij te houden. Aan de hand van deze gegevens gaan we tijdens het Inside Out gesprek dieper in op je klachten en huidwensen om een compleet beeld te krijgen. Daarna zoek ik uit welke aanpassingen in jouw voeding jou kunnen helpen, of voedingssupplementen jou kunnen helpen om sneller resultaat te boeken en stel ik een gepersonaliseerd Inside Out behandelplan voor je op waarin ook product- en behandeladvies wordt opgenomen.


Enkele indicaties voor een Inside Out behandelplan of Inside Out Treatment zijn:

-  Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen voor het behandelen van bijvoorbeeld acne, couperose, anti-age, eczeem, droge         huid, vochtarme en/ of schilferige huid

-  Salonbehandelingen geven nog niet helemaal het gewenste resultaat

-  Je wilt je fitter voelen

- Droge, vochtarme en/ of schilferige huid

- Rimpels, verslappingen en fijne lijntjes

- Acne, ontstekingen

- Rosacea en couperose

- Eczeem

- moeheid en stressInside Out Treatment                         

Vragenlijst, Inside Out gesprek, Huidscan indien nodig, opstellen gepersonaliseerd Inside Out behandelplan en een korte kennismakingsbehandeling bestaande uit reiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, ampul, masker, serum, dagcrème en SPF.


 
 
E-mailen
Bellen